10 Λόγοι για να κάνετε AdWords για την επιχείρηση σας

Για να προσελκύσετε νέους πελάτες στην επιχείρηση σας!
Είναι γεγονός πλέον πως περισσότεροι από 90% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να ψάξουν αυτό που τους ενδιαφέρει. Με την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα να είναι στο 60%, σημαίνει πως περίπου 5.500.000 χρήστες ψάχνουν αυτό που τους ενδιαφέρει κάθε μήνα στο internet. Οι ανταγωνιστές σας που κάνουν AdWords προσελκύουν αυτό το πολύ μεγάλο κοινό οπότε είναι σημαντικό να έχετε και εσείς παρουσία.

 

Άμεση Ανταπόκριση Διαφημίσεων σας! Από την 1η κιόλας μέρα!
Με το που ενεργοποιηθεί η διαφημιστική καμπάνια AdWords, θα σας βλέπουν οι χρήστες που πραγματοποιούν αναζητήσεις σχετικές με τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας.

 

Πλήρης Διαφάνεια των Διαφημίσεων σας και της Επένδυσης σας
Μέσω των AdWords μπορείτε να δείτε και να αξιολογήσετε τα πάντα όσον αφορά την διαφήμιση σας. Πόσες φορές εμφανίστηκε η διαφήμιση, ποια διαφήμιση εμφανίστηκε, πόσοι κάνανε κλικ στην διαφήμιση σας, τι ποσό πληρώσατε για κάθε διαφήμιση, ποιες είναι οι καλύτερες ώρες της ημέρας για να προβάλλετε την διαφήμιση σας. Θα μπορείτε να αξιολογήσετε εύκολα το πόσο σας κόστισε η διαφήμιση και το τι αποτέλεσμα έφερε πίσω στην εταιρία σας.

 

Πληρώνετε μόνο το Αποτέλεσμα
Στις διαφημίσεις AdWords πληρώνετε μέσω της μεθόδου «Cost Per Click» (CPC) το οποίο σημαίνει πως πληρώνετε μόνο όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στην διαφήμιση σας και επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας.

 

Απεριόριστες Δυνατότητες και Ευέλικτες Διαφημίσεις
Έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της διαφήμισης σας. Αυτό σημαίνει πως αν για παράδειγμα, η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται έχοντας κάποιο τεχνικό θέμα, μπορούμε να κάνουμε παύση της καμπάνιας μέχρι να φτιαχτεί. Αν θέλουμε να αυξήσουμε το ποσό που δίνουμε μπορούμε εντός μερικών λεπτών, το ίδιο αν θέλουμε να μειώσουμε το ποσό που δίνουμε. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας συμβουλέψουμε για αυτό.

 

Ξοδεύετε όσα θέλετε και μπορείτε
Υπάρχει απόλυτος έλεγχος του διαφημιστικού κόστους που θέλετε ανά μέρα, εβδομάδα και μήνα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε δοκιμαστικά με πολύ μικρό ποσό (ακόμα και 1 ευρώ την ημέρα) μπορείτε. Τα αποτελέσματα που θα δείτε θα είναι περιορισμένα αλλά το επιχείρημα είναι πως είναι δική σας επιλογή το ποσό που θα δώσετε και μπορούμε να σας υπολογίσουμε το πόσα κλικ να περιμένετε ανάλογα το ποσό που θέλετε να επενδύσετε.

 

Εύκολη και Άμεση Παύση και Τερματισμός Καμπανιών
Η διαδικασία ακύρωσης μιας καμπάνιας είναι εξαιρετικά εύκολη, δεν χρειάζεται ούτε να στείλετε γράμμα ούτε να περιμένετε μέρες. Όταν ζητήσετε να σταματήσει, εντός μερικών λεπτών μπορούμε να την σταματήσουμε.

 

Πρόβαλε την εταιρεία σου στο Youtube.com και Gmail.com
Οι διαφημίσεις σας εκτός από την περιοχή των αναζητήσεων, μπορούν να εμφανίζονται σε εκατομμύρια διαφορετικά sites τα οποία έχουν σχετικό περιεχόμενο με την ιστοσελίδα σας και να εξακολουθείτε να πληρώνετε ανά κλικ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αναλύσουμε σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια τι είναι το Google Content Network.

 

Δυνατότητες Γεωγραφικής Στόχευσης
Αν η περιοχή δραστηριότητας σας αφορά μόνο την Αθήνα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια διαφήμιση που να στοχεύει μόνο τους κατοίκους της Αθήνας ή όσους μένουν σε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. Μπορούμε να στοχεύσουμε επίσης, ανθρώπους που μιλούν την Ελληνική γλώσσα ανεξαρτήτως χώρας διαμονής. Οι περιπτώσεις στόχευσης του κοινού είναι απεριόριστες και σίγουρα θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

 

Κερδοφόρα Επένδυση – Συνεργασία με Εξειδικευμένη Εταιρεία για Άμεσα και Γρήγορα Αποτελέσματα!
Οι διαφημίσεις μέσω AdWords είναι γνωστό ότι είναι από τις αποδοτικότερες διαφημιστικές ενέργειες που μπορεί να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους. Για αυτό το λόγο η Google είναι αυτή που είναι, γιατί η επένδυση των διαφημιζόμενων έχει ανταπόκριση και θετικό πρόσημο. Παρόλα αυτά για να πετύχετε την μεγαλύτερη απόδοση στην διαφήμιση σας χρειάζεται πολύς χρόνος και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αν θέλετε γρήγορα αποτελέσματα και δεν θέλετε να πειραματιστείτε και να χάσετε χρόνο τότε χρειάζεστε μια εξειδικευμένη εταιρία να αναλάβει την δημιουργία και την διαχείριση των διαφημίσεων σας.

SHARE

Comments are closed.