Η ομάδα της digilex αποτελείται από νέους ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και του digital marketing. Αναπτυσόμαστε συνέχεια με συνεχή εκπαίδευση και νέες τεχνικές που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην επιχείρησή σας. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε μοναδικά αποτελέσματα στο χώρου του e-business αλλά και του digital marketing.

Η Ομάδα Μας

 

Αλέξανδρος Λεούσης
Co-founder

Μετά τις σπουδές του σε Μαθηματικά & Τεχνητή Νοημοσύνη (BSc) και σε Information Systems (MSc) στο εξωτερικό, ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως προγραμματιστής ιστοσελίδων και εφαρμογών στο διαδίκτυο. Στην συνέχεια σχεδίασε και υλοποίησε το αρχικό επιχειρησιακό σχέδιο των startup sites Stylewatch.gr και Menslounge.gr και αργότερα έτρεξε το digital τμήμα της διαφημιστικής εταιρίας Piece of Cake. Ο Αλέξανδρος είναι μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) και εισηγητής στην eAcademy της Εξέλιξης.

Αλέξανδρος Ερμάν
Co-founder

Ο Αλέξανδρος Ερμάν ειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το 2004. Αποφαίτησε από το University of Surrey (UK) με πτυχίο MSc in e-Βusiness Management. Έχει διατελέσει υπεύθυνος για τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα όπως το Plaisio.gr, η LaRedoute.gr και το Melinamay.com. To 2005 έφερε πρώτος τα web-offers (web προσφορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα) και το 2009 το πρώτο flash sales eshop στην Ελλάδα. Στόχος του είναι να οργανώνει την στρατηγική ηλεκτρονικού εμπορίου και το digital marketing ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Ελίζα Νάση
Marketing & Operations

Η Ελίσα Νάση, με σπουδές MSc σε Electrical and Electronic Engineering, στο Πανεπιστήμιο του Bristol, UK, εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Οκτώβριο του 2012. Έχει αναλάβει το Digital Marketing των ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε όπως επίσης και την εύρηθμη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Snatch.gr

Μαρία Βατοπούλου
Social Media & Email Marketing

H Μαρία Βατοπούλου, απόφοιτος του Deree The American College of Greece, είναι υπεύθυνη για την Social Media επικοινωνία αλλά και το email Marketing της digilex και των συνεργατών/πελατών μας. 

Ελένη Ντισπυράκη
Head of Customer Service

Η Ελένη Ντισπυράκη, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της Εξυπηρέτησης Πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Snatch.gr και τη συνεχή επικοινωνία με τους προμηθευτές/συνεργάτες της εταιρείας μας.

Μαρία Μπερτάχου
Sales (WeddingPlan.gr)

H Μαρία Μπερτάχου είναι πτυχιούχος ανωτάτης Πανεπιστημιακής Σχολής Αθηνών, σε θεωρητικό κλάδο και ασχολείται από το 2014 με την καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες και τις πωλήσεις του Weddingplan.gr.

Μυρτώ Βύζη
Customer Service & Procurement

Η Μυρτώ είναι η μικρότερη ηλικιακά αλλά και ένα από τα νεότερα μέλη της παρέας μας στη digilex. Με κατεύθυνση σε Business Administration έχει αναλάβει στη digilex το δύσκολο έργο της εξυπηρέτησης πελατών αλλά και των καθημερινών εργασιών (procurement) του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Snatch.gr

Νίκος Ποντικάκης
Warehouse Manager

Ο Νίκος Ποντικάκης εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2016 ως Warehouse Manager. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ με προϋπηρεσία στη λιανική πώληση. Πιο συγκεκριμένα o Νίκος έχει αναλάβει την διαχείρηση αποθήκης και εμπορευμάτων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Snatch.gr.